Nombor Lotto: Bagaimana untuk Mengetahui Jika Anda Harus Melanggar Peraturan dan Gunakan Pilihan Mudah!

Nombor Lotto: Bagaimana untuk Mengetahui Jika Anda Harus Melanggar Peraturan dan Gunakan Pilihan Mudah!

Untuk menggunakan atau tidak menggunakan pilihan mudah, itulah persoalannya. Sekarang frasa itu mungkin kedengaran lucu tetapi adakah anda tahu bahawa tidak mengetahui bila atau jika anda perlu menggunakan pilihan mudah boleh menelan belanja berjuta-juta? Ramai pakar percaya bahawa memilih nombor lotto anda sendiri adalah satu-satunya cara untuk menang. Tetapi, jika anda seperti saya, saya benci mutlak dalam permainan peluang. Saya tertanya-tanya adakah pengecualian. Rakan-rakan saya, saya mendapati bahawa terdapat pengecualian dan semasa anda membaca artikel ini, anda akan mengetahui apa itu supaya anda boleh menggunakannya untuk menang sekarang https://theticketrumba.com/ .

Jadi mari kita berhenti mengejar dan terus ke perniagaan okay. Terdapat hanya dua faktor yang menentukan sama ada anda perlu menggunakan pilihan mudah dan hanya dua.

Mereka ialah:

1) Adakah permainan lotto yang anda mainkan memerlukan lebih daripada empat nombor kemenangan?

2) Adakah anda menggunakan sistem untuk memilih nombor lotto anda?

Sekarang seperti yang anda lihat tidak ada yang istimewa atau ajaib mengenai kedua-dua faktor ini. Tetapi tanya diri anda adakah anda benar-benar memikirkan mereka? Saya akan bertaruh mungkin tidak. Saya tidak suka mengakui tetapi saya bermain lotto selama bertahun-tahun dan kedua-dua faktor ini tidak pernah terlintas di fikiran.

Jadi mari kita analisa kedua-duanya satu demi satu dan lihat mengapa ia sangat penting.

FAKTOR 1: Adakah permainan lotto yang anda mainkan memerlukan lebih daripada empat nombor kemenangan? Sekarang soalan ini mungkin kelihatan aneh tetapi izinkan saya mengulanginya dengan cara yang dapat menjawab soalan pada masa yang sama. Jika permainan lotto kegemaran anda memerlukan 5 atau lebih nombor daripada pilihan mudah boleh menjadi pilihan yang berdaya maju dalam strategi memenangi loteri anda.

Sebabnya ialah mana-mana permainan yang memerlukan 5 atau lebih pilihan untuk anda menang biasanya bermakna persaingan anda adalah dalam berjuta-juta. Oleh kerana peluang untuk kehilangan sangat tinggi, pilihan komputer atau pilihan yang mudah adalah pilihan bijak untuk ditambahkan sebagai salah satu strategi anda untuk menang. Walau bagaimanapun, anda tidak seharusnya bergantung pada pilihan mudah semata-mata, memilih nombor anda sendiri adalah cara terbaik untuk turun tangan.

Sekarang bagaimana dengan permainan lotto yang mempunyai kurang daripada 5 nombor? Bagaimanakah pilihan mudah digunakan pada permainan tersebut?

Dalam permainan pilihan 3 atau pilih 4 anda kemungkinan menang adalah 10,000 atau kurang. Menggunakan pilihan mudah dalam permainan ini tidak masuk akal di sini kerana dengan strategi dan sistem yang betul anda boleh mengurangkan yang ganjil kepada kurang daripada 50. Walaupun tanpa strategi atau sistem anda secara statistik mempunyai peluang yang lebih baik untuk menang menjadikan pilihan mudah membazir masa.

FAKTOR 2: Adakah anda menggunakan sistem untuk memilih nombor lotto anda? Jawapan anda kepada soalan ini menentukan segala-galanya. Jika anda tidak menggunakan sistem untuk menjana nombor anda, tekaan komputer adalah sama baiknya dengan anda. Menggunakan sistem adalah penting jika anda ingin menang secara berkala. Jika anda tidak akan menggunakan sistem, sekurang-kurangnya komputer yang dihasilkan akan bertindak sebagai pengganti. Komputer pada asasnya menjadi sistem anda dalam acara ini.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.