Ahli Gabungan Poker Bermain Pocket Ace Secara Berbeza Kerana Tahap Kemahiran dan Tindakan Rakan Kongsi Poker

Ahli Gabungan Poker Bermain Pocket Ace Secara Berbeza Kerana Tahap Kemahiran dan Tindakan Rakan Kongsi Poker

Jika anda mendapat sepasang poket tinggi seperti permaisuri atau raja, adakah anda pernah mempertimbangkan pincang-pincang dan bukannya bangun terus?

Soalan itu perlu ditanya, kerana sesetengah orang cuba dan memerangkap dengan tangan ini; Akhir-akhir ini, anda mendapati diri anda sering mendongak kerana anda merasakan jika anda lemas bahawa anda membiarkan banyak tangan kecil melihat kegagalan secara percuma (dengan mengandaikan orang lain di belakang anda juga cenderung untuk lemas) slot online aztecslot88.

Dari pengalaman terhad anda, masa anda lemas dengan tangan yang kuat dan tidak dibangkitkan, adalah terlalu tinggi, namun apabila anda menaikkannya, nampaknya lawan anda melipat kira-kira 75% daripada masa atau mereka meletakkan anda sepenuhnya dengan ace tinggi atau tangan yang serupa. Anda mungkin tertanya-tanya apakah itu bernilai menaikkan walaupun anda pasti hanya mengambil beberapa tirai atau dipaksa untuk melakukan keseluruhan timbunan anda sebelum anda pernah melihat satu kali kegagalan?

Katakan anda telah bermain rock-solid sepanjang malam dan kemudian tiba-tiba anda mendapati diri anda melihat ke bawah pada ace dari kedudukan tengah dengan kenaikan dari bawah pistol dan pemanggil; anda biasanya akan menaikkan semula di sini tetapi kerana anda mempunyai imej yang ketat, orang nampaknya terlalu kerap menyapa anda untuk menjadikan kenaikan ini menguntungkan.

Adakah keputusan yang lebih baik untuk teruskan panggilan tetap jika anda hanya menentang satu atau dua lawan? Ia benar-benar bergantung kepada siapa yang anda tanya – Sebaliknya, pertimbangkan cara terbaik untuk mengeluarkan wang paling banyak daripada lawan anda dengan Aces anda, memandangkan imej jadual anda adalah ketat.

Mungkin anda perlu bermain lebih longgar supaya anda boleh meningkatkan apabila anda mempunyainya dan akan lebih berkemungkinan untuk mendapatkan tindakan?

Kadang-kadang anda tidak pasti – anda tahu ace kuat tetapi anda percaya mereka hanya sekuat orang yang memainkannya ketika mendapat nilai terbaik dari tangan.

Apabila anda mempunyai pasangan poket rendah seperti deuces atau fives, anda tidak akan sering *(tetapi kadangkala anda akan) menaikkannya dalam percubaan untuk mewakili kad yang lebih tinggi.

Walau bagaimanapun, ini membawa risiko, kerana jika lawan anda juga mempunyai kad yang kuat, mereka mungkin menaikkan semula anda, pada ketika itu anda sering kali melipat kerana anda merasakan ia tidak lagi menguntungkan untuk bermain pasangan rendah anda.

Sesetengah orang lebih suka untuk terus pincang poket rendah ini supaya mereka benar-benar dapat melihat kegagalan, manakala yang lain lebih suka mencampurkannya dan menaikkan dengan poket rendah – Tidak mengapa selagi anda mempunyai kedudukan yang kukuh dan tidak mengharapkan untuk dinaikkan semula .

Anda ingin tahu secepat mungkin sama ada anda hanya membuang wang. Ini jelas sama ada dengan menaikkan atau tidak memanggil kenaikan gaji, tetapi anda perlu berlatih mencari yang mana antara dua sehingga anda boleh melakukannya tanpa berfikir, jika tidak, anda berharap untuk menang dan bertuah.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *